Sex In A Can

Fleshlight Sex In A Cans geven je een heerlijke verrassing. Met dit model kun je volop genieten van een extra strak gevoel!

Sex In A Can

Sex In A Can Fleshlight - Hoe gebruik je hem?

De lekkerste ervaring komt uit een blikje! Je opent een blikje happiness met een van de Fleshlight Sex in a Can masturbators. Het Real Feel Superskin materiaal omvat je helemaal en voelt heerlijk strak en zacht aan. Een levensechte ervaring staat je te wachten! De uitnodigende opening is altijd klaar voor jouw genot, de ribbels en nopjes aan de binnenkant maken het gebruik van de masturbator een zalige ervaring. Kijk hoe je naar binnen glijdt en voel hoe strak en nauw je wordt omvat. Je brengt jezelf naar het hoogste genot. Net als de originele Fleshlight is Sex in a Can is deze Fleshlight geschikt voor heerlijke diepe penetratie, zo snel of langzaam als jij lekker vindt.

De cans bieden je verschillende openingen om keer op keer een zalig orgasme te beleven. Een heerlijk strak kontje bijvoorbeeld in de Cherry Pop. Strak en maagdelijk, iets geopend zodat je gemakkelijk naar binnen glipt. Van binnen voel je de ribbels en word je als vanzelf gemasseerd, een ultieme climax is niet ver weg. De realistische vagina die je in de Sex in a Can Lady Lager vindt, nodigt je uit om diep naar binnen te glijden. De binnenstructuur van deze Can is de speciale mini-lotus textuur, gemaakt om je de lekkerste hoogtepunten te bezorgen.

Het mondje dat je vindt als je de Sex in a Can Sukit Draft opent, is echt wonderbaarlijk. De lippen zijn lekker zacht en als je naar binnen glijdt kun je lekker diep doorstoten. De textuur aan de binnenkant zorgt voor een ultiem swallow gevoel. Je gaat gegarandeerd vaak gebruik maken van deze can. Jack's Soda heeft ook een heerlijk mondje dat je lekker kunt vullen en zo vaak kunt gebruiken als je maar wilt. Fantaseren over je favoriete pornoster met een heerlijke replica? Kies dan voor een van de Fleshlight Girls. Stuk voor stuk exacte replica's van de heerlijkste delen van al jouw favoriete sterren. Een strak kontje of uitnodigende lipjes, beleef je ultieme fantasie.

Fleshlight Sex in a Can is onopvallend en de ware aard komt alleen naar voren als je ze opendraait. Ze staan altijd voor je klaar, wanneer jij maar wilt. Bepaal je stemming en kies uit de verschillende heerlijke uitvoeringen om jouw fantasie mee te beleven. Alle Cans worden geleverd in een discrete verpakking, je buren hebben geen idee welke zaligheden jij in huis haalt.