Mick Lovell

De welbekende Mick Lovell is een jonge superster in de gayscène. Ben jij nieuwsgierig hoe het zal zijn om jouw fantasieën op hem los te laten? Ga dan voor één van de onderstaande Fleshjacks welke gebaseerd zijn op Mick z'n anus of mond. Mocht je het aandurven, kun je ook de realistische dildo uitproberen!

Mick Lovell

Mick Lovell Fleshjack nu extra voordelig!

De levensechte dildo en fleshjacks van Mick Lovell zorgen ervoor dat jij kunt ervaren hoe het is om seks te hebben met deze bekende pornoacteur. De Mick Lovell Butt Fleshjack Boy heeft een interne structuur die net als een echte anus aanvoelt. Het real skin siliconen versterkt het realistische gevoel en voelt aan als een zachte huid. De ingang van deze flashjack is super strak en heeft een geribbelde ingang die uitmondt in een weider open kanaal. De fleshjacks zullen jou zeker in extase weten te brengen!

Realistische seksspeeltjes

Ook Mick zijn mondje heeft een heerlijk interne structuur die niet van echt te onderscheiden is! De lippen sluiten lekker aan om de penis. Heerlijk om met glijmiddel op waterbasis te gebruiken en eenvoudig schoon te maken met behulp van een toycleaner. De levensechte penis is een exacte replica, tot aan de aderen aan toe! Zijn 21 centimeter weet jou zeker te raken. Durf jij Mick aan? Eenvoudig en discreet te bestellen op fleshlightkopen.nl!