Dolph Lambert

Dolph Lambert is één van de Bel Ami jongens welke heerlijke scènes neerzet! Deze fijne jongeman heeft verschillende Fleshjack modellen gemaakt. Geniet van een replica van z'n anus en/of mond, of probeer de levensechte dildo eens welke niet van echt te onderscheiden is!

Dolph Lambert

Dolph Lambert Fleshjack

Dolph Lambert is een heerlijke gay porno-acteur die erop gericht is om jou te verwennen! Of je nu gaat voor een van zijn spannende films of dat je het fijn vindt om over hem te fantaseren, het kan allemaal. Wil je het helemaal goed doen? Dan kies je uiteraard voor een heerlijke Fleshjack welke jou heerlijk genot kan laten ervaren. Dolph Lambert is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Zo heeft hij een replica van zijn mond, anus en zijn penis op de markt gebracht. Keus genoeg dus!

Meer Dolph Lambert

Dolph Lambert is een van de Bel Ami modellen. Bel Ami is een bekend bedrijf dat heerlijke mannen als Dolph heeft gecontracteerd. Samen maken ze fijne films die jij misschien wel eens voorbij hebt zien komen. Dolph Lambert is een heerlijke blonde jonge god met roots die liggen op de boerderij. De combinatie van zijn down to earth mentaliteit en zijn goddelijke looks maken hem een gewilde acteur! En niet alleen voor regisseurs.. Misschien wil jij hem ook wel ontzettend graag? Lambert kan iedereen betoveren met zijn groene ogen. Wil je meer over hem weten? Geen probleem! Hij houdt van rock en jazz muziek maar heeft een hekel aan hip-hop. Hij studeert aan de technische universiteit en hij combineert zijn carrière dus! Hij is charmant en een tikje ondeugend. Houd jij daar wel van?