Brent Corrigan

Brent Corrigan is een jonge vent met veel ervaring in de seksindustrie. Vanwege zijn populariteit is zijn wereldberoemde penis nu nagemaakt als levensechte dildo! Daarnaast zijn er ook replica's gemaakt van zijn anus en mond in de vorm van een handige Fleshjack!

Brent Corrigan

Brent Corrigan Fleshjack Masturbator

De fleshjacks en levensechte dildo laten jouw wens in vervulling gaan: seks met een echte pornoster! Door het gebruikte Real Feel Superskin materiaal voelen de speeltjes levensecht aan. Vooral wanneer je de Fleshjacks van te voren even opwarmt met warm water zijn deze speeltjes bijna niet van echt te onderscheiden!

Maak van Brent jouw vent!

Ga jij voor de Brent Corrigan Butt Fleshjack, een exacte replica van de anus van Brent. Of laat jij je liever verwennen door Brett zijn lekkere lippen? Beide speeltjes hebben een natuurgetrouwe structuur die niet van echt te onderscheiden is. De strakheid is aan te passen door de dop aan de achterzijde. Voor extra glijgemak raden wij glijmiddel op waterbasis aan. Deze replica masturbators zijn eenvoudig en discreet te bestellen bij Fleshlightkopen.nl!